Danske Slægtsforskere Facebook
Vi knytter personer med interesse
for slægtsforskning sammen
Danske Slægtsforskere / Nyheder / Bog: DNA og slægtsforskning for begyndere
16-02-2020

Slægtsforskning er i dag en meget udbredt hobby, og flere og flere slægtsforskere får øjnene op for DNA, og hvad DNA kan bruges til. Inde i os alle lever der spor efter mange af de utallige forfædre, der har været med til at skabe os. En DNA-test kan kaste lys over, hvem man har arvet DNA fra, og hvordan segmenterne fordeler sig i ens kromosomer. 

Denne bog henvender sig til begynderen, der arbejder med DNA og slægtsforskning for første gang, og som gerne vil have en introduktion til emnet og nogle fif til, hvordan man kan komme i gang, og se hvad DNA-resultatet kan bruges til. En DNA-undersøgelse er en spændende og inspirerende rejse tilbage i tiden, en rejse gennem ens egen krop.

Bogen giver dig og forståelse for, hvad der gemmer sig bag din testresultater, og hvor faldgruberne er. Desuden indeholder den vejledning til DNA-firmaet Family Tree DNA og viser dig blandt andet, hvordan du kan uploade dine resultater fra Family Tree DNA til MyHeritage og GEDmatch. Du finder også en introduktion til nogle metoder og redskaber-type triangulering, AutoCluster og DNA Painter.

Forfatter: Michael Dupont
Sidetal: 72 sider

Bogen koster kr. 150 og købes i webshoppen: https://www.dsshop.dk/boger-og-haefter