Danske Slægtsforskere Facebook
Vi knytter personer med interesse
for slægtsforskning sammen
Danske Slægtsforskere / Nyheder / Lyt til slægtsforskning
22-04-2020

 

Danske Slægtsforskere har startet sin egen Podcast-kanal med historier om slægtsforskning. En Podcast er en lydudsendelse, som du kan høre præcist, når du har lyst til det – og på den enhed, du foretrækker, hvad enten det er en PC, en tablet eller en mobiltelefon. Denne form for lytning er i stor fremgang, ikke mindst fordi man kan høre udsendelserne, mens man laver andre ting.

 

Danske Slægtsforskeres podcast er en podcast om slægtsforskning og slægtshistorie. Med alt fra livshistorier til hvordan man slægtsforsker til bøger om slægtsforskning. Udsendelserne redigeres af Mette Borchert Vahlun, og i første afsnit er der en præsentation af værten og hvad Danske Slægtsforskeres podcast kommer til at omhandle.

 

Andet afsnit udgives fredag den 24. april. Det vil omhandle kirkebøger, hvor man finder dem, hvordan man bruger dem og hvorfor man skal bruge dem. Det vil være en grundig gennemgang af de fire kirkelige handlinger, dåb, konfirmation, vielse og begravelse. Det vil være blandet med eksempler fra Mette Borchert Vahluns egne erfaringer med kirkebøger.

 

På foreningens hjemmeside, slaegt.dk, finder du nederst et link til vores Podcast. På Podcast-siden kan du høre de enkelte afsnit direkte fra siden. Desuden er der mulighed for at gå til de forskellige Podcast-værter: Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts m.fl. og streame herfra. Disse steder kan du også abonnere på Danske Slægtsforskere Podcasts, så du altid får det nyeste indhold på din enhed.

 

Link til Podcast